Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste
Sommerkampanje

Kampanje 10.juni - 16. juni

Nå kan du spare stort på maling ute/inne, terrassebeis, gulv og tapet! Utforsk sesongens fargetrender og få tips og råd fra våre mange eksperter rundt i landet. Gjør hjemmet ditt nytt og fint med våre gode tilbud.
Ikke nøl med å ta kontakt  med oss hos Happy Homes hvis du trenger hjelp, tips og råd til ditt prosjekt

Utendørs maling 

Vi har maling til ditt prosjekt, om du ønsker vannbasert eller oljebasert. Fra 899,- for 10 liter. Korall fasade Vann har 16 år farge og glans garanti. Spør oss hvilken maling som er best egnet til ditt hus

Farge på hus

Terrassebeis

Terrassen er en viktig del av utemiljø og helhetsinntrykket av huset. Oljebasert terrassebeis trenger godt ned i treverket og har et intervall på 2-3 år ettersom slitasje. 

Terrassefarge

Beise terrassen

 

Innendørs maling

Korall er vår egen merkevare. Korall maling er utviklet etter mange års erfaring fra faghandel, i samarbeid med malemestere over hele Norge. Den er norskprodusert og kan blandes i alle farger.

Lune trendfarger

Årets farge

Sjekk ut vårt nye fargekart

 

 

Maling til gulv og beis til panel

Visste du alt kan males? Har du et slitent gulv, og ikke ønsker å legge nytt, kan du male det.

Det finnes mange muligheter til panel. Om du vil fargesette eller lyse nytt eller gammelt. Ta en titt på hytteartiklene

Gulvet er viktig for hjemmefølelsen

Har du planer om å skifte gulv er det flere ting du bør tenke på. Det finnes mange forskjellige gulvtyper, og det er viktig å velge et gulv som er tilpasset dine behov og romtype.

Gulvguide

Årest gulvtrender

Nå har vi tilbud på masse gulv i forskjellige kategorier

Laminatgulv

Laminatgulv er holdbart og slitesterkt. Dette er det rimeligste gulv materialet, fordi det er rimeligst å produsere. Dette er en etterligning av parkett. På toppen ligger det et bilde av treverk som er festet på en sterk MDF eller en HDF kjerne. Oppå dekorfilmen ligger det en ripesikret transparent sjikt. Pga dette sjiktet er gulvet motstanddyktig mot vannsøl, hakk og riper. 

Korkgulv

Korkgulv, korkvinyl eller kork laminat er vårt desiderte besteselgende gulvmateriale de siste 10 årene. Det er fordi det har geniale egenskaper og ligger under i pris enn et parkettgulv. 
Korkgulv er lunt, veldig slitesterkt og lyddempende. Det er bygget opp med en HDF kjerne, på undersiden et lag kork og på toppen et sjikt av vinyl. Vinylen er så sterk at den er godkjent til bruk i offentlig bygg. Det skal godt gjøres å få riper og hakk i dette gulvet. Vinyl er lyd dempende og lunt i seg selv, sammen med kork på undersiden gir det et meget stille og godt gulv.

Klikkvinyl

I klikkvinyl har det vært stor innovasjon de siste årene. Nå holder det å ta igjen laminatgulv i volum. Det er fordi vinyl er det sterkeste gulvmateriale, og nå tåler også de beste vinylgulvene sterk sol/høy overflate varme. Har man store vinduer, blir det varmt og det er fint å ha et gulv som ikke lar seg påvirke av det.

Vinylklikk er vinyl tvers igjennom. Meget stabilt og ekstremt slitesterkt. Det tåler vann godt, så dette gulvet kan legges i vindfang.

Vinyl belegg

Vinylbelegg er gulvbelegg på rull. Det kjøpes som metervare. Finnes i 2, 3 og 4 meter bredde, så bestiller du den lengden du vil ha. Pris er oppgitt i kvadratmeter. Det kommer da sammenrullet, og du kan rulle det ut på gulvet. Et meget praktisk gulv i massevis av design fra flis, betong, sjakkmønster til treverk imitasjon.

Våtromsbelegg

Våtromsbelegg er gulvbelegg som er godkjent for våtrom, og kan legges på bad og vaskerom. Helt vanntett. Det skal sveises i skjøter, slik at det må brukes fagpersoner til legging. 
Vinylbelegg til våtrom er solid og slitesterkt, mykt og behagelig å stå på.

Det leveres i 2,3 og 4 meters bredde. Du bestiller hvilket mål du trenger, så blir belegget levert på rull.

Besøk din Happy Homes butikk for å se det store utvalget

Parkettgulv

Parkett er naturlig, ekte og moderne. Det går aldri av moten, og gir en lun og behagelig følelse til rommet. Parkett er ekte treverk tvers igjennom. Det er bygget opp med treplater og på toppen tverrgående tre av forskjellig slag hvor eik er det vanligste. Toppsjiktet er behandlet med lakk eller olje, både pigmentert og ikke.

Tjenester

Har du en drøm om hvordan du vil ha det?

Våre fargerådgivere/interiørkonsulenter kan hjelpe deg å velge farger, materialer og løsninger, slik at du får et hjem du trives i. Vi kan hjelpe deg i butikken, hjemme eller digitalt

Tjenester

Ønsker du hjelp av en håndverker?

Happy Homes tilbyr håndverker tjenester over hele landet. Vi utfører alle typer malerarbeid inne og ute i privat og offentlig rom. Maling, tapetsering, sparkling, gulvlegging og våtrom.