Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste
Inspirasjon - terrasse

Terrasse farge

Terrassen er en viktig del av utemiljø og helhetsinntrykket av huset. Vi gir deg tips, råd og inspirasjon til valg av farge på terrasse og platting

Tenk helhet med huset og omgivelsene

Så enkelt, men så vanskelig: Tenk som inne! Gulvet må passe fargemessig til huset, hagen og andre omgivelser.

Beisfargen på terrasse eller veranda gulvet velges etter valg av husfarge, så den er viktig å ta hensyn til, og husets stil. Så omgivelsene. Har du plen, grus, fjell? Alt skal ha en sammenhengende helhet, akkurat som alle flater inne.

Varme og kalde farger

Altså velg en farge som står fint til husets hovedfarge, staffasjefarger og som gjerne understreker arkitekturen. F.eks har du et hus i moderne stil/funkis med kjølig farge på huset bør du videreføre utrykket videre på terrassegulvet.

Har du et klassisk hus i varme farger, bør du fortsette med terrasse i gyldne toner. Husk at farger kan oppfattes varme og kalde etter hvilken oppbygning de har. Spør om råd og se terrasse prøver i din Happy Homes butikk

Ligger huset eller hytta i naturskjønne omgivelser, er ofte naturen rundt en avgjørende faktor for valg av farge. La terrassen spille på lag med naturen, og plukk opp farger fra hav, stein og omgivelser.

Tjenester

Ønsker du hjelp av en håndverker?

Happy Homes tilbyr håndverker tjenester over hele landet. Vi utfører alle typer malerarbeid inne og ute i privat og offentlig rom. Maling, tapetsering, sparkling, gulvlegging og våtrom.