Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste
Utendørs - inspirasjon

Trendfarger utendørs

Fargetrender utendørs varierer ikke så mye som innendørs. Utefarger er mer avhengig av omgivelsene og tradisjoner enn innefarger. Likevel ser vi noen fargetrender utendørs

Fra midten av 2000-tallet kan vi se at grått har dominert som utendørsfarge. Vi fikk en sakte men sikkert grå bølge over landet, både innendørs og utendørs. På 90-tallet ser vi oker, rødt og mosegrønt. Disse fargene ser vi også en del av tilbake i historien. Hvitt har vært en del av historien eller trenden i alle år. 

Sorte og brune farger kom som en tendens rundt 2020, og er enda populære farger. Grått i forskjellige nyanser er fortsatt mye brukt, både på moderne og tradisjonelle hus. Nå ser vi imidlertid at de gule, grønne og røde fargene er mer fremtredende igjen.

Nå tør vi i større grad bruke farger på husene våre. Røde, gule og grønne nyanser. Også bruke flere farger enn en, som har vært en del av grå trenden i mange år. Forskjellig farge på mur, tre, vindu, vindskier og dør.

Vi ser også nå en monokrom fargesetting, som betyr to-i-ton eller at en farge brukes i forskjellige nyanser. En lekker og behagelig fargebruk

Husfargen må tilpasses omgivelsene

Det viktigste når du skal velge ny farge på huset ditt er å se på omgivelsene. Det er viktig at huset glir godt i terrenget/naturen og en god helhet med naboene. Ikke være redd for å velge en annen farge enn naboen, men fargene må harmonere godt sammen og til omgivelsene. Les mer om hva du skal tenke på her:

Skifte farge på huset

Tjenester

Har du en drøm om hvordan du vil ha det?

Våre fargerådgivere/interiørkonsulenter kan hjelpe deg å velge farger, materialer og løsninger, slik at du får et hjem du trives i. Vi kan hjelpe deg i butikken, hjemme eller digitalt

Tjenester

Ønsker du hjelp av en håndverker?

Happy Homes tilbyr håndverker tjenester over hele landet. Vi utfører alle typer malerarbeid inne og ute i privat og offentlig rom. Maling, tapetsering, sparkling, gulvlegging og våtrom.