Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste

Parkett Grace Rustic Xt Eik Extra Matt

  • Kan legges på gulvvarme
  • Legges med klikksystemet 2-lock
  • Svanemerket 
Flere typer
1199,- / kvm
Kontakt oss for bestilling
Betal enkelt med
Pakke i posten 99,- 1 - 3 virkedager
Bilde av Parkett Grace Rustic Xt Eik Extra Matt
Parkett Grace Rustic Xt Eik Extra Matt
Bilde av Parkett Grace Rustic Xt Eik Extra Matt
Parkett Grace Rustic Xt Eik Extra Matt
Betal enkelt med
Beskrivelse

Grace - EIK RUSTIC PLANK XT (1-stav) eikegulv er ett svanemerket mattlakkerte eikegulvet.

Tidløst parkettgulv 

Den har en perfekt balanse mellom tidløs estetikk og banebrytende teknologi. Med sin matte overflatebehandling, myke børsting og klare nyanser, er dette gulvet skapt for å bevare sin skjønnhet over tid.
Grace - EIK RUSTIC PLANK XT har den unike lakken, Proteco ExtraMatt. Denne innovative overflatebehandlingen gir en jevn, silkeglatt følelse som matcher skjønnheten til oljet eller ubehandlet tre, samtidig som den beholder den matte finishen. Dette betyr at du får det beste fra begge verdener - den varme, autentiske følelsen av treverk kombinert med den enkle vedlikeholdsrutinen til et lakkert gulv.

Holdbar og allsidig

Det er ikke bare utseendet som gjør Grace - EIK RUSTIC PLANK XT så imponerende; det er også holdbarheten og allsidigheten. Dette gulvet er bygget for å tåle daglig slitasje og beholde sin strålende glans i årevis. Enten det er i et travelt hjem eller et kontorområde med høy trafikk, vil Grace-gulvet stå seg og beholde sin karakteristiske sjarm.
Enten du ønsker å fornye stuen, soverommet, kontoret eller et annet rom, vil Grace - EIK RUSTIC PLANK XT gi rommet ditt et løft av naturlig skjønnhet og varme. Gulvets rike tekstur og varierende nyanser legger til et snev av eleganse og karakter til ethvert rom det befinner seg i.


Grace - EIK RUSTIC PLANK XT gir deg det beste av alt - enestående skjønnhet, holdbarhet og bærekraftighet. La Grace-gulvet bli hjertet i ditt hjem eller kontor, og nyt den varige glede det bringer i årene som kommer.

Spesifikasjoner
Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
FargeTre
Faset kantTo sidig
Tykkelse14mm
OverflateLakkert
Bredde190mm
Lengde2200mm
LåsesystemKlikksystem
Produkttagger