Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste
Inspirasjon - soverom

Slik velger du gulv til soverommet

Når du skal pusse opp soverommet er gulvet en viktig flate å ta stilling til. Gulvet skal bidra til å skape den atmosfæren du ønsker på soverommet. Vurder hvilke egenskaper som veier tyngst for deg og finn ditt drømmegulv!

På soverommet gjelder det å velge et gulv som gir deg lyst til å dra bena ut av sengen om morgenen. På et rom der vi ofte går mye barbent, er det ekstra viktig med et gulv som føles varmt og som er godt å gå på. I tillegg er det viktig med gode lydegenskaper. Gulvet på soverommet bør dempe trinnlyder og lyder mellom etasjene.

Men det er ikke bare de praktiske egenskapene som teller. Gulvet er en viktig og stor flate i rommet, og det skal også bidra til å skape den atmosfæren du ønsker. Vurder hvilke egenskaper som veier tyngst for deg og finn ditt drømmegulv!

Parkett

Følelsen av naturmaterialer skaper atmosfæren mange ønsker. Parkett er laget av ekte tre tvers igjennom som gir en autentisk og naturlig følelse til rommet.  Parkett er godt å gå på, lyddempende og blir bare vakrere med årene. Parkett er et godt valg på soverommet. Kombiner gjerne med et teppe for å oppnå ytterligere varmt gulv og god akustikk.

Uansett hvilken stil eller farge du foretrekker på soverommet finnes det et et bredt utvalg av parkettgulv å velge mellom. 

Korkgulv

Korkgulv med toppsjikt av vinyl, er både innovativt, bærekraftig og gir mange fordeler. 
Kork er kjent for sin naturlige demping og lysisolasjon. Det er et mykt og behagelig materiale å gå på, og det reduserer støy fra trinn og bevegelser. Korkgulv er også varmeisolerende, noe som gjør det godt å gå barbeint på. 
Vinyltoppen på korkgulvet gir ekstra beskyttelse og holdbarhet. Den er motstandsdyktig for riper, slitasje, flekker og fuktighet. Tilsammen utgjør dette et lunt, varmt, og slitesterkt gulv.
Tips!
Til barnerom med mye lek, er dette gulvet ekstra smart, da det tåler en del mer bruksslitasje enn standard parkett

 

Vegg til vegg teppe

Heldekkende er varmt, mykt og lyddempende – et svært godt valg for soverommet, som også skaper en lun atmosfære. Heldekkende teppe har de siste to årene fått en renessanse på soverommet. Kvaliteten er veldig god og bra for innemiljø. Støvet holder seg i ro på teppet i motsetning til å virvle opp i luften ved minste bevegelse. Støvsug jevnlig så har du et rent inneklima året rundt. 

Teppeflis

Teppeflis er gjerne 50x50 cm og fordelen er at du kan lage ditt eget mønster. Også enkelt å bytte ut en flis hvis ulykken er ute.

Tjenester

Har du en drøm om hvordan du vil ha det?

Våre fargerådgivere/interiørkonsulenter kan hjelpe deg å velge farger, materialer og løsninger, slik at du får et hjem du trives i. Vi kan hjelpe deg i butikken, hjemme eller digitalt

Tjenester

Ønsker du hjelp av en håndverker?

Happy Homes tilbyr håndverker tjenester over hele landet. Vi utfører alle typer malerarbeid inne og ute i privat og offentlig rom. Maling, tapetsering, sparkling, gulvlegging og våtrom.