Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste

Saga Natural Harmony Hvit Eik 5Gc

  • Ekte tregulv
  • Naturolje overflate
  • Brukt i Tid for Hjem
På eksternlager - ca 3-4 dager
1099,- / kvm
Betal enkelt med
Pakke i posten 99,- 1 - 3 virkedager
Bilde av Saga Natural Harmony Hvit Eik 5Gc
Saga Natural Harmony Hvit Eik 5Gc
Bilde av Saga Natural Harmony Hvit Eik 5Gc
Saga Natural Harmony Hvit Eik 5Gc
Betal enkelt med
Beskrivelse

Saga Natural Harmony Hvit Oak 5Gc er tillegg til SAGA Parkettserien, som tilbyr et bredt utvalg av eksklusive parkettgulv med varierte behandlinger og formater.

Parkett med naturlig sjønnhet

Saga Natural Harmony Hvit Oak 5Gc er behandlet med olje etter en grundig børsteprosess, som fremhever treet naturlige skjønnhet og tekstur. Eventuelle løse kvister er forsiktig sparklet før behandling for å sikre varig holdbarhet, og kvistene bidrar til å gi gulvet en levende og autentisk karakter.

Parkettgulv med kvister tilfører en naturlig sjarm og levende atmosfære til ethvert rom det legges i. Med denne enstavsparketten får du ikke bare et gulv med et naturlig utseende, men også et rom fylt med karakter og varme. 

Enkelt å legge

Med G5c klikksystem er montering av SAGA Parkett enkel. Les monteringsveiledningen nøye. Gulvet skal være plant og rent. Husk dampsperre dersom gulvet legges over parkett, betonggulv eller i kjeller. Gulvet er nøye tilpasset det krevende nordiske klimaet, og med SAGA Parkett kan du være trygg på å ha et gulv du vil glede deg over i mange år fremover.

Velg Saga Natural Harmony Hvit Oak 5Gc for å skape et rom med en tidløs og elegant følelse, som vil glede deg i mange år fremover.