Happy Homes B&B Parken

VI HAR STOLT LANSERT VÅR EGEN MERKEVARE KORALL.

Korall-maling-happy-homes


Korall er en malingsserie av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Vår beste anbefaling til en flott finish og varig resultat.
Malingen er produsert i Norge og emballasjen er laget av resirkulert plast og kan resirkuleres igjen.

Korall-fasade-happy-homes

Les mer om Korall produktene

Korall har et eget fargekart. Det er inspirert av en ung kunstner Maja Berglund.

Les mer om fargekonseptet her

Korall fargekart består av 16 flotte farger. Fargene er satt sammen etter inspirasjon fra 4 forskjellige malerier.
Når man skal velge farger til sitt hjem, er det fint å ta utgangspunkt i noe man har fra før, f.eks et maleri. La deg inspirere av våre forslag.

Med utgangspunkt i et maleri, ble stuen ny, fargerik og personlig

Et fornyet rom gjør noe med trivsel og stemning. Puss opp sammen eller imponer den du er glad i. Inspirasjon, tips og råd finner du her.

Velkommen til B&B, avdeling Happy Homes! Happy Homes er Skandinavias største faghandelskjede innenfor farge og -interiør, der alle har samme mål: Vi vil skape vakre hjem!

Vi hjelper deg! Det kan være vanskelig å velge riktige produkter, farger og materialer når du skal bygge nytt eller pusse opp. Vi kan hjelpe!

Fagkunnskap Er du usikker på hvilket produkt som er riktig til jobben du skal gjøre, må du gjerne spørre oss. Vi har lang erfaring og høy produktkunnskap.

Interiørkonsulent Dersom du trenger hjelp til å sette sammen farger og materialer, kan vår interiørkonsulent hjelpe. Ta gjerne med deg et bilde eller to av det du skal fornye. Dersom du heller ønsker at vi kommer hjem til deg å ser, må du gjerne spørre oss om hjemmebesøk!

Interiørarkitekt MNIL Vi har ansatt Interiørarkitekt som kan hjelpe deg med detaljerte tegninger, møbleringsplaner, farge og materialvalg. Enten du skal bygge nytt, pusse opp eller trenger hjelp til en planløsning, kan det være smart å leie en interiørarkitekt.

Happy Homes er en avdeling hos B&B Parken as. I tillegg til Happy-Homes er vi medlem av kjedene Fagmøbler, Varmefag og Elon. Vi kan med andre ord hjelpe deg med alt fra planlegging, møblering og elektronikk.

Velkommen til oss!

Finn din butikk!

Stil, sammensetning av farger og materialer. Vi kan hjelpe deg!

Finn din butikk ›