Happy Homes B&B Parken

Et fornyet rom gjør noe med trivsel og stemning. Puss opp sammen eller imponer den du er glad i. Inspirasjon, tips og råd finner du her.

Velkommen til B&B, avdeling Happy Homes!
Happy Homes er Skandinavias største faghandelskjede innenfor farge og -interiør, der alle har samme mål: Vi vil skape vakre hjem!

Vi hjelper deg!
Det kan være vanskelig å velge riktige produkter, farger og materialer når du skal bygge nytt eller pusse opp. Vi kan hjelpe!

Fagkunnskap
Er du usikker på hvilket produkt som er riktig til jobben du skal gjøre, må du gjerne spørre oss. Vi har lang erfaring og høy produktkunnskap.

Interiørkonsulent
Dersom du trenger hjelp til å sette sammen farger og materialer, kan vår interiørkonsulent hjelpe. Ta gjerne med deg et bilde eller to av det du skal fornye. Dersom du heller ønsker at vi kommer hjem til deg å ser, må du gjerne spørre oss om hjemmebesøk!

Interiørarkitekt MNIL
Vi har ansatt Interiørarkitekt som kan hjelpe deg med detaljerte tegninger, møbleringsplaner, farge og materialvalg. Enten du skal bygge nytt, pusse opp eller trenger hjelp til en planløsning, kan det være smart å leie en interiørarkitekt.

Happy Homes er en avdeling hos B&B Parken as. I tillegg til Happy-Homes er vi medlem av kjedene Fagmøbler, Varmefag og Elon. Vi kan med andre ord hjelpe deg med alt fra planlegging, møblering og elektronikk.

Velkommen til oss!

Finn din butikk!

Stil, sammensetning av farger og materialer. Vi kan hjelpe deg!

Finn din butikk ›