Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste

Saga Exclusive Coconut Eik 5Gc

  • Naturlig overflate av ekte tre
  • Slitesterk lakk som krever lite vedlikehold
  • Kan legges på elektrisk/vannboren gulvvarme
899,- / kvm
Kontakt oss for bestilling
Betal enkelt med
Pakke i posten 99,- 1 - 3 virkedager
Bilde av Saga Exclusive Coconut Eik 5Gc
Saga Exclusive Coconut Eik 5Gc
Bilde av Saga Exclusive Coconut Eik 5Gc
Saga Exclusive Coconut Eik 5Gc
Betal enkelt med
Beskrivelse

Parkett med tidløst utseende

SAGA Exclusive Coconut 1-stavs parkett tilfører rommet både karakter og et naturlig, tidløst utseende. Med sine flotte sandtoner og autentiske trestruktur skaper dette gulvet en varm og innbydende atmosfære i ethvert rom. Den lett børstede overflaten gir en ekstra dimensjon av tekstur og dybde, samtidig som parketten er faset på alle fire sider, noe som legger til en følelse av eleganse og detaljrikdom.

Praktisk og funksjonelt

SAGA Exclusive Coconut er ikke bare estetisk tiltalende, det er også praktisk og funksjonelt. Overflatebehandlingen med matt lakk et elegant utseende og beskytter gulvet mot slitasje og skader. SAGA Exclusive Coconut kan legges over gulvvarmesystemer, slik at du kan nyte både varme føtter og et vakkert gulv. Gulvvarme krever at du legger dampsperre under parketten, det samme gjelder dersom du legger gulvet over betong eller i kjeller.

Enkel og rask montering

Med det innovative 5Gc klikksystemet er monteringen enkel og rask. Opplev den harmoniske foreningen av stil, komfort og holdbarhet med SAGA Exclusive Coconut 1-stavs parkett, og gi ditt hjem et varig preg av naturlig skjønnhet og karakter.