Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste

Saga Herringbone Parkett Pearl

  • Klassisk og herskapelig preg
  • Ekte tregulv
  • Gylden mattlakk, lett børstet
Flere typer
979,- / kvm
Kontakt oss for bestilling
Betal enkelt med
Pakke i posten 99,- 1 - 3 virkedager
Bilde av Saga Herringbone Parkett Pearl
Saga Herringbone Parkett Pearl
Bilde av Saga Herringbone Parkett Pearl
Saga Herringbone Parkett Pearl
Betal enkelt med
Beskrivelse

Parkett med unik og tidløs eleganse

SAGA Herringbone er en serie av parkettgulv som bringer en unik og tidløs eleganse til ethvert rom med sitt karakteristiske fiskebensmønster. Dette mønsteret tilfører ikke bare en klassisk og herskapelig følelse til interiøret, men gir også et personlig preg som skiller seg ut i hjemmet ditt. Med røtter tilbake til den franske adelen på 1500-tallet har fiskebensmønsteret en historisk og aristokratisk appell. Parketten kommer i store dimensjoner på 130 mm bredde og 725 cm lengde, noe som gir en følelse av romslighet og luksus i ethvert rom den legges i.

Enkel montering

Monteringen er enkel takket være det innovative Opti lock fold down klikksystemet. For å sikre best mulig resultat anbefales det å bruke Fixmat sound eller korkunderlag, da dette gulvet krever et underlag med minst CS 220 kPa i trykkfasthet for flytende montering. SAGA Herringbone er spesielt designet og tilpasset for det nordiske klimaet, og kan installeres enten flytende eller limt til undergulvet. Les alltid monteringsanvisning nøye.

Med SAGA Herringbone får du ikke bare et vakkert og slitesterkt gulv, men også et som bærer på en rik historie og tradisjon. Skap et tidløst og elegant hjem med denne unike parkettserien som vil glede deg i mange år fremover.