Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste

Fugemaling med fugepenn

Nå kan du enkelt farge eller friske opp fugene ved hjelp av fugepenn.

Plati-kote fugepenn minner om vanlig tusj, men den har unike egenskaper. Pennen inneholder en spesiell fugemaling, som føres til selve fargehodet i tusjen når den trykkes lett mot fugen. Før fugepennen over fugene med stødig hånd, og få en jevn, fin inn farging uten søl.

Fugepennen er til fuger mellom keramiske veggfliser og fåes i fargene lys grå og hvit, og dekker til ca 50 m fuge, avhengig av fugebredde og fugetype.

Tips: Rengjør fliser og fuger før bruk, og sørg for at overflaten er fri for såperester.

Fugemaling på 1-2-3

Før du bruker fugepennen, må du forsikre deg om at overflaten er helt tørr og fri for voks, fett, olje, såperester og kalk. Vi anbefaler å utføre en grundig rengjøring med Liberon Stålull nr. 0, fuktet med Liberon Møbelrens og voksfjerner. Tørk deretter av med en klut og skyll grundig med rent vann. La både fliser og fuger tørke helt.

Før påføring, rist fugepennen nøye med hetten på. Påfør deretter to strøk med minst én times intervall mellom hvert strøk.

Etter påføring er det viktig å tørke av toppen på fugepennen grundig for å fjerne eventuelle malingrester før du setter på hetten. Når fugepennen ikke er i bruk, bør den oppbevares stående.

Viktig: Hvis det skulle oppstå søl på flisene under påføring, fjern dette umiddelbart med en klut fuktet med rent vann.

Tjenester

Har du en drøm om hvordan du vil ha det?

Våre fargerådgivere/interiørkonsulenter kan hjelpe deg å velge farger, materialer og løsninger, slik at du får et hjem du trives i. Vi kan hjelpe deg i butikken, hjemme eller digitalt