Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste
Polytrol - gjør plast ny igjen

Polytrol - gjør plast ny igjen

Det finnes håp når plast eller metall har falmet. Ved bruk av Polytrol, kan selv den mest slitne plastoverflate bli som ny.

Hva er polytrol?

Polytrol er en dyptpenetrerende olje som gjenoppretter det opprinnelige utseendet til gelcoat, plast, metall og andre overflater. Middelet trenger langt inn i underlaget der det gjenfukter pigmentene slik at den farge og glans som sollys, regn og forurensing har slitt vekk, kommer tilbake. På den måten gir Polytrol falmet plast og malte flater tilbake en fresh farge og fin glans. Siden middelet ikke inneholder silikon, kan flaten overmales ved en senere anledning.

Polytrol kan du for eksempel bruke til:

  1. Lakkerte metall- og plastdeler: skjermer på sykkel og deler på grillen som ikke blir varme.
  2. Plastmøbler og gjenstander i hagen: falmede stoler og bord i plast, putekassen, barnas leker og til og med slagstøvler kan få ny fordums glans tilbake.
  3. Glassfiber: falmet gelcoat og plastmaterialer på båten, campingvognen og skiboksen.
  4. Metall: Beskytter mot korrosjon på bart metall, gjenoppretter og beskytter glansen til polert metall og brukes på krom, aluminium, messing, bronse og rustfritt stål. Oksiderte aluminium- og kromdetaljer som er blitt matt får glansen tilbake.
  5. Hagen: betong, marmor, skifter og uglaserte fliser får en dypere farge og beskyttelse mot tilsmussing. Brukes på hagestein, gravsteiner, steinmurer, steinplattinger og -trapper.
  6. Huset: Fabrikkmalte dører og vinduer som er blitt falmet og skjoldete kan få en jevn glans tilbake.

Polytrol på hvit plast

Obs- Man bør imidlertid være forsiktig ved bruk av Polytrol på hvite flater og hvit plast, fordi oljen kan gulne.

Polytrol er ikke en overflatebehandling, men skal trekke inn i underlaget. Middelet påføres med pensel, og poleres med en lofri klut eller fin stålull (0000). Polytrol skal ikke danne film, og overflødig olje fjernes med klut.