Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste
Inspirasjon - soverom

Lunt soverom med sengegavl av gulv

Rolig og naturlig soverom er det mange som ønsker seg. Ved å lage en sengegavl av imitert treverk, skaper du nettopp opp den følelsen og får en flott helhet på soverommet

Gulvet kan legges helt opp til taket eller kombineres med et tapet som her. Du kan legge samme design som du har på gulvet i rommet, det gir en fin helhet, eller velge et design to-i-ton eller en kontrast.

Lys på veggen skaper stemning

Legg en overgangslist på toppen av gulvet og legg LED-lys i overgangen mellom materialene. I tillegg til at det gir en spennende effekt gir det et behagelig lys som ikke blender.

Inspirasjon soverom

Beste farge på soverom

Blått er en stor favorittfarge i norge, også på soverommet. Og det er ikke så rart – blått er nemlig av de fargene som er bevist å gi best søvn.

Tjenester

Har du en drøm om hvordan du vil ha det?

Våre fargerådgivere/interiørkonsulenter kan hjelpe deg å velge farger, materialer og løsninger, slik at du får et hjem du trives i. Vi kan hjelpe deg i butikken, hjemme eller digitalt

Tjenester

Ønsker du hjelp av en håndverker?

Happy Homes tilbyr håndverker tjenester over hele landet. Vi utfører alle typer malerarbeid inne og ute i privat og offentlig rom. Maling, tapetsering, sparkling, gulvlegging og våtrom.