Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste
Inspirasjon - soverom

Lunt soverom 5 tips

Soverommet er vårt personlige fristed. Der skal vi kunne slappe av å kjenne på en behagelig atmosfære. Hvis du ønsker kan dette være rommet i huset med en toush av luksus. Om soverommet skal være lyst eller mørkt er en smaksak, men fargene og materialene bør tilsammen danne en rolig helhet.

 

5 tips til lunt soverom

  1. Først og fremst velg en fargepalett som du liker. Er du glad i grønt, velg det. Vi sover best i farger vi er fortrolig med. Demp imidlertid kulørstyrken i fargen på soverommet, slik at rommet føles behagelig. Lettere sagt- liker du kraftig grønt benytt heller den i et oppholdsrom. 
    Velg en hovedfarge, tilfør så aksentfarger som er farger på detaljer som sengetøy og gardiner. Det kan gjerne være nyanser av hovedfargen eller kontrastfarger. 

2. Mal taket i samme farge som veggen, eller en nabofarge. Annen farge i taket enn hvitt gjør at rommet oppleves lunere og mer helhetlig. Er veggfargen mørk vil du oppnå en "hule"følelse ved å male samme farge i taket. Da kan alternativ være å velge en lysere farge i taket enn på veggen. 

3. Vurder tapet på en eller flere vegger. Tapet skaper personlighet og et mer spennende utrykk enn maling kan gjøre. Ønsker du en spesiell stil, kan den lett oppnås med tapet, da det finnes utallig farger og mønstre. Også ensfarget tapet skaper et lundere rom med tekstur enn en hard malt flate. 

4. Hvis soverommet har panelvegger, kan du vurdere å beise veggene. En transparent farge, vil tilføre rommet dybde og lunhet

5. Fyll på med tekstiler på soverommet. Herlige gardiner som strekker seg fra tak til gulv, sengeteppe og puter. Teppegulv eller gulvteppe er ikke bare godt å stå på for bare føtter om morningen, men demper og lyd og skaper en lun stemning

Inspirasjon soverom

Beste farge på soverom

Blått er en stor favorittfarge i norge, også på soverommet. Og det er ikke så rart – blått er nemlig av de fargene som er bevist å gi best søvn.

Tjenester

Har du en drøm om hvordan du vil ha det?

Våre fargerådgivere/interiørkonsulenter kan hjelpe deg å velge farger, materialer og løsninger, slik at du får et hjem du trives i. Vi kan hjelpe deg i butikken, hjemme eller digitalt