Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste
Inspirasjon - hytte

Pusse opp hytte
på budsjett

Med nye farger fremstår hytta som ny, lys og moderne, men likevel med samme sjel.
Det er mulig å pusse opp hytte på budsjett, men likevel føle at den er ny

Behold hytte tradisjonene

Generasjonshytta fra 1969 med perfekt beliggenhet ved skiløypene i Hemsedal var blitt mørk og tung med årene. Familien ønsket å fornye den med enkle grep for å få den lysere, med det var viktig å beholde tradisjoner og den gode atmosfæren.

Løsningen ble å male å male alle overflater på vegger og tak. Møbler ble overflatebehandlet, og kjøkkeninnredningen ble malt istedet for å kjøpe ny. Slik kunne de beholde lavbudsjett, slå et slag for gjenbruk og miljø, i tillegg til å bevare hyttas familesjel.

Ikke riv gammelt panel

Gammelt panel er ingen grunn til å fjerne. Det kan males og slik vil hytten bevare sin gode tradisjonelle stemning. Selv om veggene er malt i en hvitfarge, er de på ingen måte kalde – de tilfører derimot rommene sårt tiltrengt lys. Totalt oppleves helhetsinntrykket roligere

Miks gammelt og nytt interiør

Oppussing er langt ifra ensbetydende med å skifte ut mye eller alt i et interiør. I denne hytta har familien balansert gamle, kjære eiendeler med noen nye og mer moderne utgaver, så forvandlingen har på ingen måte gått på akkord med familiens ønske om å bevare den gode stemningen.

Skapet i stua var i tradisjonelle hyttefarger, blått og rødt, og er ikke til å kjenne igjen i sin nye drakt – sort. Både spise- og stuebord har fått nytt liv med sortmalte understell og oljede bordplater med en varm lød. Spisestuestolene har samme farge som veggene, mens kjøkkeninnredning og dører har en rolig grønnfarge som bidrar til å binde rommene sammen.

Tjenester

Har du en drøm om hvordan du vil ha det?

Våre fargerådgivere/interiørkonsulenter kan hjelpe deg å velge farger, materialer og løsninger, slik at du får et hjem du trives i. Vi kan hjelpe deg i butikken, hjemme eller digitalt