Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste
Inspirasjon stue

Smarte gulv til stue

Stua er det rommet vi oppholder oss mest i. Hvilket gulv vi velger er viktig for den visuelle helheten av rommet, men også for følelsen og komforten. Vi hjelper deg å velge riktig gulv til stuen

Gulvet er den viktigste flaten i rommet, og i stua intet unntak. I stua bruker vi mye tid. Gulvet i dette rommet bør være lunt og godt å oppholde seg på. Et gulv med mykt underlag absorberer trinnlyd og demper klang i rommet. I tillegg bør det være enkelt å holde rent

PARKETT

Følelsen av naturmaterialer er det lite som slår. Naturlig og ekte tre gir rommet helt klart et ekstra ekslusivt løft. Parkett er ekte treverk tvers igjennom og veldig lekkert. Med godt underlagsmateriale kan du også få god lyddemping. Parkett har klikksystem og legges flytende. Finnes i flere størrelser på stavene, -lenge og bredde.

Se alle våre parkett gulv

Herdet tregulv

Herdet tre-hardwood, er et naturlig og bærekraftig gulv. Det er bygget opp av et tresjikt på toppen, en stabil hdf kjerne i midten og et tresjikt i bunnen. Gulvet har høy styrke mot trykkbelastninger og en bærekrfatig prosess fordi bruken av edelt tre er minisert. Herdet tregulv kan være et godt alternativ hvis du ønsker et ekte tregulv som skal tåle større belatning enn en parkett. (f.eks hvis du har barn eller hund) Dog herdet tre oppleves litt hardere å stå på enn en parkett. Smidig klikksystem gjør monteringen rask og enkel.

Korkgulv

Kork er et naturmateriale som gir oss mange fordeler bortsett fra å være miljøvennlig. Det demper lyd og romklang, det er mykt å gå på og gir integrert underlag. Når man limer kork på en hdf kjerne, pluss et vinylsjikt på toppen, får man et slitesterkt og stabilt gulv i tillegg. Maxwear er kjedens besteselgende gulv gjennom mange år pga disse fordelene. I tillegg er det veldig lett å legge med såkalt 5G klikk.

Vinyl klikk

Vinylklikk er stive vinylstaver som klikkes sammen. Vinyl er et mykt materiale (i forhold til laminat) lyddempende og godt å stå på. I tillegg er klikkvinyl utrolig slitesterkt og stabilt. Har du store vindusflater, tåler enkelte vinyl klikk serier stor overflate varme. Vinyl vil ikke endre farge over tid, slik som ekte treverk vil gjøre. Det legges flytende med enkelt klikksystem.

Vinylbelegg

Vinylbelegg er vinylgulv på rull. Man kjøper det målet man vil ha i 3 eller 4 meters bredde, ruller ut og kutter til. Har du gammel, skjev stue er vinylbelegg en fordel. Finnes i utrolig mange design, også med stilige mønster. Den store fordelen med vinyl er at det er lunt og godt å stå på, lyddempende og tåle utrolig mye slitasje. Vinyl banevare kan legges oppå gammelt gulv.

LAMINAT

Laminatgulv er bygget opp av en hdf kjerne, hvor det oppå ligger flere lag melamin (plastikk) Under ligger det et bilde av treverk. Bildet er veldig naturtro og finnes i massevis av forskjellige design. Laminatgulv er slitesterkt og varig. Det er et rimelig gulvalternativ, men det har en kald og hard overflate og klang