Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste
Butikk

Velkommen til Happy Homes B&B Parken

Happy Homes fører maling, gulv, tapet, nisje-og spesial produkter. Hos B&B Parken kan du få alt på et sted: bestille maler, bestill time til fargesetting ute og inne, bestille hjemmebesøk, i tillegg til en stor og inspirerende butikk med det du trenger til oppussingen. Vi har håndverkere og interiørkonsulent og interiørarkitekt MNIL på huset som ligger i Parken kjøpesenter.

Høydepunkter
  • Interiørkonsulenter
  • Håndverkere
  • Maling
  • Gulv
  • Tapet
Kontakt oss
AdresseJoakim Brevolds alle 4
7170 Åfjord
Telefon72 53 40 05
E-postpost@bb.parken.no
Åpningstider
Mandag09:00 - 17:00
Tirsdag09:00 - 17:00
Onsdag09:00 - 17:00
Torsdag09:00 - 17:00
Fredag09:00 - 18:00
Lørdag10:00 - 16:00
SøndagStengt

Vi har utvidet åpningstid i sommermånedene og i desember. Se senterets åpningstider her.

Interiørkonsulent Dersom du trenger hjelp til å sette sammen farger og materialer, kan vår interiørkonsulent hjelpe. Ta gjerne med deg et bilde eller to av det du skal fornye. Dersom du heller ønsker at vi kommer hjem til deg å ser, må du gjerne spørre oss om hjemmebesøk!

Interiørarkitekt MNIL Vi har Interiørarkitekt som kan hjelpe deg med detaljerte tegninger, møbleringsplaner, belysningsplan, farge-og materialvalg. Enten du skal bygge nytt, pusse opp eller trenger hjelp til en planløsning, kan det være smart å leie en interiørarkitekt.

Håndverk Gjennom vårt håndverksfirma Total-oppussing AS kan vi utføre det meste innen håndverksfaget.

Telefon:915 84 888
e-post:post@t-o.as

Om B&B Parken

Vi hjelper deg! Det kan være vanskelig å velge riktige produkter, farger og materialer når du skal bygge nytt eller pusse opp. Vi kan hjelpe!

Fagkunnskap Er du usikker på hvilket produkt som er riktig til jobben du skal gjøre, må du gjerne spørre oss. Vi har lang erfaring og høy produktkunnskap.

Interiørkonsulent Dersom du trenger hjelp til å sette sammen farger og materialer, kan vår interiørkonsulent hjelpe. Ta gjerne med deg et bilde eller to av det du skal fornye. Dersom du heller ønsker at vi kommer hjem til deg å ser, må du gjerne spørre oss om hjemmebesøk!

Interiørarkitekt MNIL Vi har interiørarkitekt som kan hjelpe deg med detaljerte tegninger, møbleringsplaner, belysningsplan, farge-og materialvalg. Enten du skal bygge nytt, pusse opp eller trenger hjelp til en planløsning, kan det være smart å leie en interiørarkitekt.

Happy Homes er en avdeling hos B&B Parken AS. I tillegg til Happy-Homes er vi medlem av kjedene Fagmøbler, Varmefag og Elon. Vi kan med andre ord hjelpe deg med alt fra planlegging, møblering og elektronikk til ditt hjem!