Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste

Herregård Terrassebeis Olje

  • Utviklet for norsk klima
  • Kan påføres ned mot 0 grader
  • Tåler regn etter 1 time
Kontakt oss for bestilling
Varenummer: Herregård Terrassebeis Olje
Pakke i posten 99,- 1 - 3 virkedager
Beskrivelse

Herregård Terrassebeis oljebasert er en løsemiddelbasert beis beregnet til utendørs bruk på terrasser og hagemøbler av impregnert treverk. Den inneholder pigmenter og UV-stabilisator som beskytter treverket mot sollysets nedbryting og filmkonserverende middel mot svertesopp. Herregård Terrassebeis oljebasert er slitesterk, penetrerer godt og hindrer oppsprekking av underlaget. Kan også brukes på treverk av lerk, men kun 1 strøk.

Underlaget skal være rent og tørt. Nytt, impregnert treverk må være tørt før behandling; det kan ta alt fra noen uker til 2-3 måneder. Spyl og børst av eventuelle impregneringsrester.  

Rengjør terrassen med Gjøco Terrasserens. Følg bruksanvisningen på emballasjen. La tørke godt før videre behandling. Terrassen bør behandles så raskt som mulig etter at den er ren og tørr, for å unngå at overflaten slites som følge av vær-eksponering.  Ved behandling av gammel/tidligere behandlet treverk rengjør terrassen med Gjøco Terrasserens Gel. Følg bruksanvisningen på emballasjen. Gjenta behandlingen ved veldig skittent underlag. La tørke godt før videre behandling. 

Spesifikasjoner
Produktspesifikasjoner
Attribute nameAttribute value
GlansMatt