Happy Homes Trondheim

Skap trivsel ute og inne. Nå er det farger som gjelder også utendørs. Vi hjelper deg å skape din personlige fargepalett 🙂
Tips og råd fra oss kan du også lese her.

Vi har kampanje nå på utendørs og innendørs maling, gulv og tapet. SE VÅR KAMPANJEAVIS
Tilbudene varer fra 18.8 – 28.8.21

skap-trivsel-ute

Om Happy Homes Trondheim

Happy Homes fører maling, gulv, tapet, nisje og spesial produkter. Hos oss kan du få alt på et sted- bestille maler, booke time til fargesetting ute og inne, bestille hjemmebesøk, i tillegg til en stor og inspirerende butikk med det du trenger til oppussingen. Vi har håndverkere og interiørkonsulenter på huset som ligger på Tunga i samme lokaler som Skeidar. LES MER OM OSS HER

Våre interiørkonsulenter /arkitekter kan hjelpe deg å velge farger, materialer og løsninger, slik at du får et hjem du trives i. Vi kan hjelpe deg i butikken, ta med plantegning, bilder eller annen inspirasjon eller vi kan komme hjem til deg. Uansett ønsker vi at du bestiller time.
Hjemmebesøk kr 890,- pr time. Ellers pris etter prosjekt avtale

Vi skaper god hjemmefølelse

Happy Homes er Skandinavias største faghandelskjede innenfor farge og interiør, der flere hundre butikker har samme mål: Vi vil skape god hjemmefølelse. Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv. Hos oss får du gode råd og inspirasjon til å få det perfekte hjemmet for deg og dine. Vi hjelper deg med å velge riktige produkter og løsninger, så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Du trenger ikke gjøre jobben selv. Vi har håndverkere
Oppussing skal være lystbetont – enten du vil gjøre arbeidet selv, eller kommer hjem til fikst ferdig resultat. Hos oss i  Happy Homes har vi håndverkere selv. Maling, tapetseri ng, gulvlegging, snekkering, våtrom m.m. Spør i butikken eller send oss en e-post.

Vi har interiørkonsulenter og interiørarkitekter
Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli annerledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos Happy Homes Trondheim har kompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt. Du kan avtale hjemmebesøk, et møte i butikken eller sende oss bilder/tegninger, så kan vi hjelpe deg med gode oppussingstips.

Finn din butikk!

Stil, sammensetning av farger og materialer. Vi kan hjelpe deg!

Finn din butikk ›