Happy Homes Trondheim

Skap god hjemmefølelse i hjemmet ditt ☀️🧡 Nå har vi kampanje og mange fristende tilbud! Vi hjelper deg med alt du trenger av tips, råd og produkter. Velkommen 🌼 Tilbudene varer fra 20.10 – 30.10

Oppdragsmengden øker, vi søker derfor etter flere håndverkere. Se stillingsannonse på Finn.no

Om Happy Homes Trondheim

Happy Homes fører maling, gulv, tapet, nisje og spesial produkter. Hos oss kan du få alt på et sted- bestille maler, booke time til fargesetting ute og inne, bestille hjemmebesøk, i tillegg til en stor og inspirerende butikk med det du trenger til oppussingen. Vi har håndverkere og interiørkonsulenter på huset som ligger på Tunga i samme lokaler som Skeidar. LES MER OM OSS HER

Våre interiørkonsulenter /arkitekter kan hjelpe deg å velge farger, materialer og løsninger, slik at du får et hjem du trives i. Vi kan hjelpe deg i butikken, ta med plantegning, bilder eller annen inspirasjon eller vi kan komme hjem til deg. Uansett ønsker vi at du bestiller time.
Hjemmebesøk kr 890,- pr time. Ellers pris etter prosjekt avtale

Vi skaper god hjemmefølelse

Happy Homes er Skandinavias største faghandelskjede innenfor farge og interiør, der flere hundre butikker har samme mål: Vi vil skape god hjemmefølelse. Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv. Hos oss får du gode råd og inspirasjon til å få det perfekte hjemmet for deg og dine. Vi hjelper deg med å velge riktige produkter og løsninger, så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Du trenger ikke gjøre jobben selv. Vi har håndverkere
Oppussing skal være lystbetont – enten du vil gjøre arbeidet selv, eller kommer hjem til fikst ferdig resultat. Hos oss i  Happy Homes har vi håndverkere selv. Maling, tapetseri ng, gulvlegging, snekkering, våtrom m.m. Spør i butikken eller send oss en e-post.

Vi har interiørkonsulenter og interiørarkitekter
Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli annerledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos Happy Homes Trondheim har kompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt. Du kan avtale hjemmebesøk, et møte i butikken eller sende oss bilder/tegninger, så kan vi hjelpe deg med gode oppussingstips.

Finn din butikk!

Stil, sammensetning av farger og materialer. Vi kan hjelpe deg!

Finn din butikk ›