Happy Homes Molde

Hvilke farger, stiler, og materialer er aktuelle fremover nå? Les mer om interiørtrendene 2020/2021

Ny stor farge og interiør-butikk i Molde! Vi har alt du trenger til oppussingen som maling, gulv, tapet og utstyr. I tillegg har vi stort utvalg i billakk fra Prolakk.

Bli inspirert av våre tips

Et fornyet rom gjør noe med trivsel og stemning. Puss opp sammen eller imponer den du er glad i. Inspirasjon, tips og råd finner du her.

Når du skal kjøpe nytt gulv er det viktig å tenke på hva du forventer av det nye gulvet ditt. Dette kan vi alt om, så kom innom oss. Les gjerne også her Hvilket gulv til hvilket rom

Velkommen til Happy Homes Molde

Vi skaper Vakre Hjem
Happy Homes er Skandinavias største faghandelkjede innenfor farge og interiør, der flere hundre butikker har samme mål : Vi vil skape vakre hjem. Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv. Hos oss får du gode råd og inspirasjon til å få det perfekte hjemmet for deg og dine. Vi hjelper deg med å velge riktige produkter og løsninger, så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Vi har kunnskapen
Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli annerledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos Happy Homes Molde har kompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt.

Finn din butikk!

Stil, sammensetning av farger og materialer. Vi kan hjelpe deg!

Finn din butikk ›