Happy Homes Mandal

Happy Homes Mandal

Skap god hjemmefølelse i hjemmet ditt ☀️🧡 Nå har vi kampanje og mange fristende tilbud! Vi hjelper deg med alt du trenger av tips, råd og produkter. Velkommen 🌼 Tilbudene varer fra 20.10 – 30.10

Skap trivsel ute og inne. Nå er det farger som gjelder også utendørs. Vi hjelper deg å skape din personlige fargepalett
Tips og råd fra oss kan du også lese her.

Gulvtrendene for 2021 påvirkes av økt fokus på bærekraftig miljø, ønske om mer farger og mønster, og en mer frodig interiørstil. Dette gjelder alle typer gulv; parkett, laminat, tepper, belegg og malte gulv. LER MER OM TRENDENE

Vi har masse tepper! Bestem størresle, form og farge selv. Kom å se vårt store utvalg

Vi gir deg råd, tips og svar slik at du blir fornøyd med farger og gjennomføring.

Gulvet er den viktigste flaten i rommet. Den er mest synlig. Visuelt viktig for møbler, materialer og helhetsintrykket. For velbehag og komfort betyr gulvet mye. Velg rett gulv til rett rom. Vi hjelper deg i jungelen!

Et fornyet rom gjør noe med trivsel og stemning. Puss opp sammen eller imponer den du er glad i. Inspirasjon, tips og råd finner du her.

Våre interiørkonsulenter kan hjelpe deg å velge farger, materialer og løsninger, slik at du får et hjem du trives i. Vi kan hjelpe deg i butikken, ta med plantegning, bilder eller annen inspirasjon eller vi kan komme hjem til deg. Uansett ønsker vi at du bestiller en time, slik at vi er sikret deg tid og kapasitet.
Pris hjemmebesøk kr 798,- pr time

Velkommen til Happy Homes Mandal
Vi er en faghandel innen farger og interiør med fokus på service og løsninger for å skape vakre koselige og moderne hjem! Vi har god kunnskap innen innen interiør og møblering.

Vi er også flinke på solskjerming i form av plisse løsninger. Godt utvalg av interiør artikler.
Vi ligger sentralt til i Øvrebyen, via vis Coop Extra!

Vi skaper Vakre Hjem
Happy Homes er Skandinavias største faghandelskjede innenfor farge og -interiør, der flere hundre butikker har samme mål : Vi vil skape vakre hjem. Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv. Hos oss får du gode råd og inspirasjon til å få det perfekte hjemmet for deg og dine. Vi hjelper deg med å velge riktige produkter og løsninger, så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Vi har interiørkonsulent
Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli annerledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos Happy Homes Mandal har kompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt. Du kan avtale hjemmebesøk, et møte i butikken eller sende oss bilder/tegninger, så kan vi hjelpe deg med gode oppussingstips.

Du trenger ikke gjøre jobben selv. Vi har håndverksformidling
Oppussing skal være lystbetont – enten du vil gjøre arbeidet selv, eller kommer hjem til fikst ferdig resultat. Hos oss Happy Homes Mandal kan vi anbefale deg gode håndverkere.
Spør i butikken eller send oss en mail.

Finn din butikk!

Stil, sammensetning av farger og materialer. Vi kan hjelpe deg!

Finn din butikk ›