Happy Homes Malerbua

Det er sommer og med gode temperaturer er det fint å ta tak i store og små prosjekter ute og inne 🏠Vi har tilbud på en mengde maling, terrassebeis, gulv og tapet. Velkommen til oss 😊Tilbudene varer fra 13.7 – 23.7

UTVENDIG MALING
Ønsker du ny farge på huset? Tips, råd og inspirasjon her
Male ubehandelt husvegg

Kom igang med terrassen
Slik beiser du terrassen

hvordan-farge-på-terrassen-happyhomes

MALE INNE
Inspirasjon rom for rom
Fra nøytral til fargerik stue

Tapet endrer et rom fullstendig og skaper personlighet. Nå har vi tilbud på en rekke design fra Wallconsept
Slik legger du tapet

GULV
Nytt gulv i sommer? Gulvet er den viktigste flaten i rommet, både komfortmessig og estetisk. Tenk på begge deler når du skal velge hvilket gulv du ønsker.
Les om gulvtrender
Les mer om forskjellige gulv her

Korall-maling-happyhomes

VI HAR STOLT LANSERT VÅR EGEN MERKEVARE KORALL.


Korall er en malingsserie av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Vår beste anbefaling til en flott finish og varig resultat.
Malingen er produsert i Norge og emballasjen er laget av resirkulert plast og kan resirkuleres igjen.

Les mer om Korall produktene

korall-maling-happyhomes

Korall har et eget fargekart. Det er inspirert av en ung kunstner Maja Berglund.

Les mer om fargekonseptet her

Korall fargekart består av 16 flotte farger. Fargene er satt sammen etter inspirasjon fra 4 forskjellige malerier.
Når man skal velge farger til sitt hjem, er det fint å ta utgangspunkt i noe man har fra før, f.eks et maleri. La deg inspirere av våre forslag.

Med utgangspunkt i et maleri, ble stuen ny, fargerik og personlig

Korall-maling-happyhomes
Utendørsmalingen er av høyeste kvalitet. Korall fasade vann er selvrensende og 16 og farge og glans garanti. Korall fasade olje er en glansull værbestandig maling som trekker ned i treverket og trenger ingen grunning

Hvilke farger, stiler, og materialer er aktuelle fremover nå? Les mer om interiørtrendene

Årets farge 2021 Rakle
Årets farge 2021 Rakle. Bilde: Happy Homes

Hvilket gulv til hvilket rom?

Når du skal kjøpe nytt gulv er det viktig å tenke på hva du forventer av det nye gulvet ditt. Dette kan vi alt om, så kom innom oss. Les gjerne også her. Hvilket gulv til hvilket rom

Inspirasjon

Et fornyet rom gjør noe med trivsel og stemning. Puss opp sammen eller imponer den du er glad i. Vi har Inspirasjon og tips

Vi skaper god hjemmefølelse Happy Homes er Skandinavias største faghandelskjede innenfor farge og -interiør, der flere hundre butikker har samme mål : Vi vil skape god hjemmefølelse 🙂 Hos oss får du gode råd og inspirasjon til å få det perfekte hjemmet for deg og dine. Vi hjelper deg med å velge riktige produkter og løsninger, så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Du trenger ikke gjøre jobben selv. Vi har håndverkere Oppussing skal være lystbetont – enten du vil gjøre arbeidet selv, eller kommer hjem til fikst ferdig resultat. Vi kan formidle og anbefale håndverkere for deg. Spør i butikken eller send oss en mail.

Vi har kunnskapen Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli anneledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos Happy Homes Malerbua har kompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt.

Finn din butikk!

Stil, sammensetning av farger og materialer. Vi kan hjelpe deg!

Finn din butikk ›