Happy Homes Maler`n Egersund

VI HAR STOLT LANSERT VÅR EGEN MERKEVARE KORALL.

Korall-maling-happy-homes


Korall er en malingsserie av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Vår beste anbefaling til en flott finish og varig resultat.
Malingen er produsert i Norge og emballasjen er laget av resirkulert plast og kan resirkuleres igjen.

Korall-fasade-happy-homes

Les mer om Korall produktene

Korall har et eget fargekart. Det er inspirert av en ung kunstner Maja Berglund.

Les mer om fargekonseptet her

Korall fargekart består av 16 flotte farger. Fargene er satt sammen etter inspirasjon fra 4 forskjellige malerier.
Når man skal velge farger til sitt hjem, er det fint å ta utgangspunkt i noe man har fra før, f.eks et maleri. La deg inspirere av våre forslag.

Med utgangspunkt i et maleri, ble stuen ny, fargerik og personlig

Vi skaper god hjemmefølelse. Happy Homes er Skandinavias største faghandelskjede innenfor farge og interiør, der flere hundre butikker har samme mål : Vi vil skape god hjemmefølelse. Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv. Hos oss får du gode råd, inspirasjon og produkter til konkurransedyktige priser. Vi hjelper deg med å velge riktige løsninger, så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Vi har interiørkonsulent Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli annerledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos Maleren Egersund har kompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt. Du kan avtale hjemmebesøk, et møte i butikken eller sende oss bilder/tegninger, så kan vi hjelpe deg med gode oppussingstips.

Du trenger ikke gjøre jobben selv. Vi har håndverkere. Oppussing skal være lystbetont – enten du vil gjøre arbeidet selv, eller kommer hjem til fikst ferdig resultat. Hos oss Maleren Egersund har vi egne gode håndverkere som kan hjelpe deg. Spør i butikken eller send oss en mail.

Finn din butikk!

Stil, sammensetning av farger og materialer. Vi kan hjelpe deg!

Finn din butikk ›