Happy Homes Gausdal

Hva er gulvtrendene nå, hvilket gulv til hvilket rom

Hvilke farger, stiler, og materialer er aktuelle fremover nå? Les mer om interiørtrendene 2020/2021

Gulvet er den viktigste flaten i rommet. Den er mest synlig. Visuelt viktig for møbler, materialer og helhetsintrykket. For velbehag og komfort betyr gulvet mye. Velg rett gulv til rett rom. Vi hjelper deg i jungelen!

Et fornyet rom gjør noe med trivsel og stemning. Puss opp sammen eller imponer den du er glad i. Inspirasjon, tips og råd finner du her.

Velkommen til Happy Homes Gausdal- Maler`n Karlsen

Vi skaper Vakre Hjem
Happy Homes er Skandinavias største fargehandlerkjede, der flere hundre butikker har samme mål:
Vi vil skape vakre hjem. Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv. Hos oss får du gode råd og inspirasjon til å få det perfekte hjemmet for deg og dine. Vi hjelper deg med å velge riktige produkter og løsninger, så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Du trenger ikke gjøre jobben selv. Vi har håndverkere
Oppussing skal være lystbetont – enten du vil gjøre arbeidet selv, eller kommer hjem til fikst ferdig resultat. Hos oss Happy Homes Gausdal har vi håndverkere selv.
Spør i butikken eller send oss en mail.

Vi har kunnskapen
Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli anneledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos Happy Homes Gausdal har kompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt.

Nysgjerrig på tapeter? Vi har følgende tapeter i vår portefølje:

Finn din butikk!

Stil, sammensetning av farger og materialer. Vi kan hjelpe deg!

Finn din butikk ›