Happy Homes Gausdal – Maler’n Karlsen AS

OM OSS

Maler’n Karslen AS har drevet malerfirma i tre generasjoner, og sitter dermed på verdifull kunnskap og erfaring. I dag har vi utviklet oss til å bli en anerkjent bedrift i Gudbrandsdalen og omegn med over 30 dyktige ansatte.

Vi kan hjelpe deg med alt innen malerarbeid og mer, for eksempel:

– Utvendig & innvendig malerarbeid
– Total renovering av våtrom/bad
– Tapetsering
– Fargekonsulent
– Gulvlegging
– Sparkling
– Snekkerservice
– Butikk

Vi skaper Vakre Hjem. Happy Homes er Skandinavias største fargehandlerkjede, der flere hundre butikker har samme mål: Vi vil skape vakre hjem.

Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli annerledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos Happy Homes Gausdal har kompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Du trenger ikke gjøre jobben selv. Hos oss har vi håndverkere selv. Spør i butikken eller send oss en mail.


MALERAVDELING

INNVENDIG

Når man skal velge farger til sitt hjem, er det fint å ta utgangspunkt i noe man har fra før, f.eks et maleri. La deg inspirere av våre forslag. Med utgangspunkt i et maleri, ble stuen ny, fargerik og personlig.

NYSGJERRIG PÅ TAPETER?

Vi har følgende tapeter i vår portefølje:

 

 

GULVAVDELING

Gulvet er den viktigste flaten i rommet. Den er mest synlig. Visuelt viktig for møbler, materialer og helhetsintrykket. For velbehag og komfort betyr gulvet mye. Velg rett gulv til rett rom. Vi hjelper deg i jungelen!

 

 

SNEKKERAVDELING

NYHETER

VI HAR STOLT LANSERT VÅR EGEN MERKEVARE KORALL

Korall er en malingsserie av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Vår beste anbefaling til en flott finish og varig resultat.
Malingen er produsert i Norge og emballasjen er laget av resirkulert plast og kan resirkuleres igjen.

Les mer om Korall produktene.

Korall-maling-happy-homes

Korall fargekart består av 16 flotte farger. Fargene er satt sammen etter inspirasjon fra 4 forskjellige malerier. Les mer om fargekonseptet her

Korall-fasade-happy-homes

Finn din butikk!

Stil, sammensetning av farger og materialer. Vi kan hjelpe deg!

Finn din butikk ›