Happy Homes Beleggsenteret

VI HAR STOLT LANSERT VÅR EGEN MERKEVARE KORALL.

Korall-maling-happy-homes


Korall er en malingsserie av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Vår beste anbefaling til en flott finish og varig resultat.
Malingen er produsert i Norge og emballasjen er laget av resirkulert plast og kan resirkuleres igjen.

Korall-fasade-happy-homes

Les mer om Korall produktene

Korall har et eget fargekart. Det er inspirert av en ung kunstner Maja Berglund.

Les mer om fargekonseptet her

Korall fargekart består av 16 flotte farger. Fargene er satt sammen etter inspirasjon fra 4 forskjellige malerier.
Når man skal velge farger til sitt hjem, er det fint å ta utgangspunkt i noe man har fra før, f.eks et maleri. La deg inspirere av våre forslag.

Med utgangspunkt i et maleri, ble stuen ny, fargerik og personlig

Skap trivsel ute og inne. Nå er det farger som gjelder også utendørs. Vi hjelper deg å skape din personlige fargepalett 🙂 Tips og råd fra oss kan du også lese her.

Hvilke farger, stiler, og materialer er aktuelle fremover nå? Les mer om interiørtrendene 2020/2021

Et fornyet rom gjør noe med trivsel og stemning. Puss opp sammen eller imponer den du er glad i. Inspirasjon, tips og råd finner du her.

Velkommen til Happy Homes Beleggsenteret

Vi skaper Vakre Hjem Happy Homes er Skandinavias største faghandelskjede innenfor farge og -interiør, der flere hundre butikker har samme mål : Vi vil skape vakre hjem. Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv. Hos oss får du gode råd og inspirasjon til å få det perfekte hjemmet for deg og dine. Vi hjelper deg med å velge riktige produkter og løsninger, så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Du trenger ikke gjøre jobben selv. Vi har håndverkere Oppussing skal være lystbetont – enten du vil gjøre arbeidet selv, eller kommer hjem til fikst ferdig resultat. Hos oss Happy Homes Beleggsenteret har vi håndverkere selv. Spør i butikken eller send oss en e-post.

happyhomesbeleggsenteret

Vi har kunnskapen Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli anneledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos happy Homes Beleggsenteret har kompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt. Du kan avtale hjemmebesøk, et møte i butikken eller sende oss bilder/tegninger, så kan vi hjelpe deg med gode oppussingstips.

Vi har et bredt utvalg innen: •    Maling og lakk •    Tapeter •    Teppegulv og Gulvbelegg i alle varianter •    Keramiske fliser •    Laminater og parketter •    Verktøy (maler- og flisverktøy )

Vår flisavdeling Beleggsenteret kan levere ett rikt utvalg av fliser for inne og utebruk. Vi har dyktige håndverkere som kan utføre avretting og flislegging både ute og inne. Vi er også behjelpelig med befaring, planlegging og materialvalg for ditt prosjekt. Ta kontakt for en hyggelig flisprat 🙂

flis-beleggsenteret-happyhomes

 Solskjerming:

BELEGGSENTERET AS Vakre Hjem er leverandør av Luxaflex. Verdensledende innenfor mål tilpasset solskjerming. Alle produkter fra Luxaflex er laget med omhu og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Vi kan hjelpe deg med dine behov, kom å spør oss. Stort utvalg!

Beleggsenteret har egen håndverkavdeling, og utfører det meste innen

•    Malings- og tapetseringsarbeid •    Flislegging inne og ute •    Gulvlegging i tørre og våte rom •    Snekker- og innredningsarbeid •    Gulvavretting m.m

Ta kontakt med oss på:

Håndverk: Telefon: 971 76 976 (08.00 – 15.00 ) E-post: arbeid@beleggsenteret.no

Kom innom for en uforpliktet prat og la deg inspirere til å sette i gang VÅR FAGKUNNSKAP – DIN TRYGGHET

Finn din butikk!

Stil, sammensetning av farger og materialer. Vi kan hjelpe deg!

Finn din butikk ›