Den gode hjemmefølelsen siden 1995
Enkel betaling med Klarna
Rask levering i hele landet
Butikken Logg inn Retur Betalingsvilkår Frakt og retur Hente i butikk Ønskeliste
Utendørs -Tips og råd

Vaske plastmøbler

Etter noen års bruk har plastmøbler en tendens til å virke skitne og grå. Vanlig vask får ikke bort dette, men en spesiell plastfornyer klarer det.

Nå er det håp for rengjøring av hvite plaststoler

Alanor Plastfornyer er et unikt system for rengjøring av plastmøbler. Settet inneholder Alanor Plastvoks, som er en spesialvoks som gir et beskyttelsessjikt og høy glans i én operasjon. 
Plastvoksen kan brukes på plastbåter, campingvogner, plastmøbler og andre plastoverflater der man ønsker en blank og beskyttende hinne.
Plastvoksen egner seg også utmerket til laserte og malte overflater på tre eller metall utendørs.

Slik gjør du:

1

Rengjør overflaten med Liberon møbelrens

Hell litt Møbelrens i en skål. Klipp av en dott av Libreon stålull nr.0. Dypp stålulldotten i møbelrenseren og kryst den så det ikke renner av den. Gni den fuktige stålullen lett på det området som skal rengjøres. Ta begrensede felt av gangen slik at man rekker å tørke av flaten mens den ennå er fuktig. Tørk overflaten med en ren, tørr bomullsklut. Tørk i én retning og forny kluten slik at ikke skitten blir flyttet rundt på overflaten. Skift klut ofte. Etter rengjøringen lar man overflaten tørke i noen minutter.

2

Påfør Alanor Plastvoks med klut i et tynt sjikt. La voksen tørke i ca 15 minutter. (NB! Tørketiden er avhengig av temperaturen).

3

Poler overflaten med en myk bomullsklut. Slik får man opp glansen på plasten og får et vokssjikt som både beskytter overflaten og letter fremtidig renhold.

Med Alanor plastfornyer kan du enkelt friske opp de grå flekkete plastmøblene dine.

Gjør plastmøblene dine hvite og pene igjen

Beskytter plastoverflatene mot sol, nedbør og vind

Letter framtidig renhold