Vi tilbyr

Hussjekk

Hvilken tilstand er det på huset ditt utvendig? Med å bestille vår Hussjekk kommer kvalifisert personell hjem til deg og ser over hvilke behov huset ditt har for vedlikehold.

Trenger huset nytt strøk med maling, eller holder det med en husvask? Er det tegn til sopp eller råte? Dette er noen av punktene som blir sjekket. Om du ikke vet hvilken farge huset er malt i så kan vi finne ut dette også.
Hussjekk er en tjeneste som noen av våre forhandlere tilbyr til en pris av kr 1.299,-. Det følger ingen kjøpsplikt. Du mottar en rapport med beskrivelse av tilstanden av huset og forslag til tiltak for vedlikehold som anbefales å utføre på det nåværende tidspunktet.
Bestill hussjekk ved å benytte skjemaet under.

Henvendelse – hussjekk

Håndverktjenester

Ønsker du hjelp til maling, tapetsering, legging av fliser eller belegg, tilstandsvurdering av utvendig- og innvendig kledning m.m., kan vi hjelpe deg.

Flere butikker har egne håndverksavdelinger, mens andre formidler denne type tjenester. Spør hva din Happy Homes butikk kan tilby!

Ørland Fargehandel Håndverker

Henvendelse – håndverkstjenester

Interiørkonsulent

Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli helt annerledes enn hva fargeprøvene viser.

Våre interiørkonsulenter kan hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt. Du kan avtale hjemmebesøk eller et møte i butikken.

Har ikke din nærmeste Happy Homes butikk interiørkonsulent kan du ta kontakt med oss her.

Meld interesse for interiørkonsulent

Foredrag

Er du interessert i interiør? Leser du interiørblader og blogger med stor entusiasme?

Vi holder foredrag flere steder i landet. Her kan du lære om farger og materialer, og hvordan du kan kombinere disse for å få et flott interiør. Uansett om du kjøper nytt, -brukt eller tar utgangspunkt i det du allerede har, dette kurset vil gi deg mange nyttige tips. Trendene skifter ofte, mens vårt hovedfokus er at hver enkelt skal finne sin personlige stil og få et hjem hvor man trives.

Vi kan også fordype oss i tema som møblering, lyssetting, billedoppheng og styling.

Meld interesse for foredrag

Finn din butikk!

Stil, sammensetning av farger og materialer. Vi kan hjelpe deg!

Finn din butikk ›