Malia Rissa

Happy Homes – Malia Rissa

Vi hos Happy Homes Rissa har det du trenger til oppussing av huset inkludert maling, tapet, gulv, gardiner og så har vi et godt utvalg i pynte og gaveartikler både til store og små!

Vi skaper Vakre Hjem
Happy Homes er Skandinavias største faghandelskjede innenfor farge og interiør, der flere hundre butikker har samme mål: Vi vil skape vakre hjem. Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv. Hos oss får du gode råd og inspirasjon til å få det perfekte hjemmet for deg og dine. Vi hjelper deg med å velge riktige produkter og løsninger, så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Vi har kunnskapen
Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli annerledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos Happy Homes har kompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt.

Du trenger ikke gjøre jobben selv. Vi formidler håndverkertjenester.
Oppussing skal være lystbetont – enten du vil gjøre arbeidet selv, eller kommer hjem til fikst ferdig resultat. Hos oss Malerglede Rissa AS kan vi anbefale deg gode håndverkere. Spør i butikken eller send oss en e-post.

Finn din butikk!

Stil, sammensetning av farger og materialer. Vi kan hjelpe deg!

Finn din butikk ›