Maler`n Egersund AS

Et fornyet rom gjør noe med trivsel og stemning. Puss opp sammen eller imponer den du er glad i. Inspirasjon, tips og råd finner du her.

Vi er en faghandel innen farger og interiør med fokus på service og løsninger for å skape vakre koselige og moderne hjem! Vi har god kunnskap innen innen interiør og møblering.

Vi skaper Vakre Hjem
Happy Homes er Skandinavias største faghandelskjede innenfor farge og interiør, der flere hundre butikker har samme mål : Vi vil skape vakre hjem. Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv. Hos oss får du gode råd og inspirasjon til å få det perfekte hjemmet for deg og dine. Vi hjelper deg med å velge riktige produkter og løsninger, så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Vi har interiørkonsulent
Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli annerledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos Maleren Egersund har kompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt. Du kan avtale hjemmebesøk, et møte i butikken eller sende oss bilder/tegninger, så kan vi hjelpe deg med gode oppussingstips.

Du trenger ikke gjøre jobben selv. Vi har håndverksformidling
Oppussing skal være lystbetont – enten du vil gjøre arbeidet selv, eller kommer hjem til fikst ferdig resultat. Hos oss Maleren Egersund kan vi anbefale deg gode håndverkere.
Spør i butikken eller send oss en mail.

Finn din butikk!

Stil, sammensetning av farger og materialer. Vi kan hjelpe deg!

Finn din butikk ›