Happy Homes Kuling

VI HAR STOLT LANSERT VÅR EGEN MERKEVARE KORALL.

Korall-maling-happy-homes


Korall er en malingsserie av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Vår beste anbefaling til en flott finish og varig resultat.
Malingen er produsert i Norge og emballasjen er laget av resirkulert plast og kan resirkuleres igjen.

Korall-fasade-happy-homes

Les mer om Korall produktene

Korall har et eget fargekart. Det er inspirert av en ung kunstner Maja Berglund.

Les mer om fargekonseptet her

Korall fargekart består av 16 flotte farger. Fargene er satt sammen etter inspirasjon fra 4 forskjellige malerier.
Når man skal velge farger til sitt hjem, er det fint å ta utgangspunkt i noe man har fra før, f.eks et maleri. La deg inspirere av våre forslag.

Med utgangspunkt i et maleri, ble stuen ny, fargerik og personlig

Skap trivsel ute og inne. Nå er det farger som gjelder også utendørs. Vi hjelper deg å skape din personlige fargepalett 🙂 Tips og råd fra oss kan du også lese her.

Et fornyet rom gjør noe med trivsel og stemning. Puss opp sammen eller imponer den du er glad i. Inspirasjon, tips og råd finner du her.

Vi skaper Vakre Heimar

Happy Homes er Skandinavias største faghandelskjede innan farge og interiør, der fleire hundre butikkar har det same mål: «Vi vil skape vakre heimar». Enten du vil bruke vår handverkar eller gjer jobben sjølv. Hos oss får du gode råd og inspirasjon til å få den perfekte heimen for deg og dine. Vi hjelper deg med å velgje rett produkt og løysningar, så du får eit vakkert, praktisk og langvarig resultat.

Kuling er ein lokal faghandel lokalisert i Fosnavåg. Vi har eit brennande engasjement for fargar og interiør, og ynskjer å hjelpe kundane våre med å realisere sine oppussingsprosjekt. Valgmulegheitene er nærmast uendelege, og det kan vere utfordrande å bestemme seg for fargar og samansetningar som gir den harmonien og heilheita som ein ynskjer. Vi trur at variasjonane skaper det gode interiøret, og vi rettleiar deg gjerne i jungelen av moglegheiter som finst innanfor maling, fargar, tapet, stilar, mønster og golv. Våre kjerneverdiar er inspirasjon, engasjement, kompetanse og estetikk, og vi håper du opplever at vi inspirerer deg – at vi har eit sterkt engasjement for ditt prosjekt – at du dreg nytte av vår kompetanse og at vi kommuniserer god estetikk både i butikkane og i det arbeidet vi gjer.

Velkomen til Kuling!

Finn din butikk!

Stil, sammensetning av farger og materialer. Vi kan hjelpe deg!

Finn din butikk ›