KAMPANJEDAGER

Det er sommer og med gode temperaturer er det fint å ta tak i store og små prosjekter ute og inne 🏠Vi har nå tilbud på en mengde maling, terrassebeis, gulv og tapet. Velkommen til oss 😊Tilbudene varer fra 15.6 – 25.6 UTVENDIG MALING Ønsker du ny farge på huset? Tips, råd og inspirasjon her Male ubehandelt husvegg Kom igang med terrassen Slik beiser du terrassen
hvordan-farge-på-terrassen-happyhomes
MALE INNE Inspirasjon rom for rom Fra nøytral til fargerik stue Tapet endrer et rom fullstendig og skaper personlighet. Nå har vi tilbud på en rekke design fra Wallconsept Slik legger du tapet
GULV Nytt gulv i sommer? Gulvet er den viktigste flaten i rommet, både komfortmessig og estetisk. Tenk på begge deler når du skal velge hvilket gulv du ønsker. Les om gulvtrender Les mer om forskjellige gulv her

Finn din butikk!

Stil, sammensetning av farger og materialer. Vi kan hjelpe deg!

Finn din butikk ›