Meny

Happy Homes Surnadal

Velkommen til Happy Homes Surnadal

Vi skaper Vakre Hjem
Happy Homes er Skandinavias største nfaghandelskjede innenfor farge og -interiør, der flere hundre butikker har samme mål : Vi vil skape vakre hjem. Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv. Hos oss får du gode råd og inspirasjon til å få det perfekte hjemmet for deg og dine. Vi hjelper deg med å velge riktige produkter og løsninger, så du får et vakkert, praktisk og varig resultat.

Du trenger ikke gjøre jobben selv. Vi har egne håndverkere. Sæterbø Hus & Hage AS
Oppussing skal være lystbetont – enten du vil gjøre arbeidet selv, eller kommer hjem til fikst ferdig resultat. Hos oss Happy Homes Surnadal har vi håndverkere selv.
Spør i butikken eller send oss en mail.

Vi har kunnskapen
Det er vanskelig å velge farger og materialer. Lyset forandrer seg gjennom dagen og årstidene, og resultatet kan bli anneledes enn hva fargeprøvene viser. Vi som jobber hos Happy Homes Surnadal har interiørkompetanse til å hjelpe deg med å finne løsninger du vil trives med og som passer til hjemmet ditt. Du kan avtale et møte i butikken, vi kan komme hjem til deg eller sende oss bilder/tegninger, så kan vi hjelpe deg med gode oppussingstips.